Kraftige og fargerike Dell-bærbare

Kraftige og fargerike Dell-bærbare

Dell har lansert en ny serie kraftige bærbare - i åtte farger.

Dell Studio-serien plasserer seg mellom Dells XPS-serie og Inspiron-serien. Det er med andre ord snakk om bærbare pc-er myntet på folk som krever ganske god ytelse.

LES OGSÅ: Kanonbra 32-tommer fra Dell

De første to maskinene i serien er Studio 15 og Studio 17, som kombinerer elementer fra den dyrere XPS-serien, som tastatur med bakgrunnsbelysning og innebygget webkamera.

Det er også gode muligheter for å tilpasse maskinene til ulike ønsker og behov.

Begge de to modellene er tilgjengelig i åtte farger.

Ytelse og stil

- Vi får tilbakemeldinger fra kunder om at de ønsker maskiner som har høy ytelse, samtidig som de ser bra ut. Dette er noe som har vært vellykket med våre XPS-maskiner, spesielt XPS M1330 og M1530, som har fortsatt er svært populær, sier pr-ansvarlig Hans Seime i Dell Norge.

- Nå tar vi det beste fra XPS-serien og gir kunder ytterligere muligheter til å sette sitt personlige preg på maskinene, tilføyer han.

Studio 15 kommer med skjerm i bredformat på 15,4 tommer, mens Studio 17 har 17-tommers skjerm. Begge maskinene kan leveres med Blu-Ray-spiller, i tillegg til innebygd 3G-kort, som gir nettilgang via det mobile 3G-nettet.

Prisene starter på 4.990 kroner for Studio 15 og 5.990 kroner for Studio 17. Prisene er inkludert mva., miljøgebyr og frakt.

Premiere for Dell Dock

Til tross for at bruk av PC har blitt svært enkelt de siste årene, ønsker Dell å gjøre brukeropplevelsen enda enklere. Dell Dock er et nytt brukergrensesnitt som automatisk sorterer alle programmer på pc-en i en enkel verktøylinje, noe som gjør at det blir lettere å få oversikt. I stedet for å lete etter et spesifikt program, kan brukerne nå lete etter funksjoner som «email», «spill av musikk» eller «sikkerhet».

LES OGSÅ: Dell slutter med XP-lisenser

- Dell Dock kan tilpasses på alle mulige måter, både i forhold til hvor den står på skjermen og hvilke farger og fonter som brukes. Dette kommer i tillegg til funksjonaliteten i operativsystemet.

Mer info hos Dell Norge .

Mobile Enheter