Mer minne til mobilen

Mer minne til mobilen

Sandisks nye minnekort gir avanserte mobilbrukere mer plass å boltre seg på.

Selskapet melder at de har utviklet et nytt Memory Stick Micro-kort (M2) med fire gigabyte lagringsplass.

LES OGSÅ: Sandisk med nytt minne

Med det nye kortet får mobilbrukere plass til 1000 sanger, 2000 høyoppløste bilder eller hele 20 timer med MPEG4-film, alt ifølge Sandisk.

M2 er Sony Ericssons nye minnekortstandard for mobile enheter, som mobiltelefoner, digitalkameraer og Walkman-spillere fra Sony.

- Dette kortet, og andre Sandisk-kort for mobiltelefoner, for eksempel vårt 4GB microSDHD-kort, forandrer hele det mobile landskapet, sier Norm Frentz, markedsføringssjef hos Sandisk i en pressemelding.

LES OGSÅ: Portabel bildebank

- Med såpass store kort kommer vi i grenselandet hvor mobiltelefoner får lagringskapasitet nok til å bli brukerens nye mobile mediaenhet, med musikk, film, foto og video, fortsetter Frentz.

Sandisk M2-kort er i utgangspunktet beregnet for bruk i mobiltelefoner med kortplass for M2, men vil ved hjelp av et adapter også fungere i enheter med leser for vanlige Memory Stick Pro Duo-kort.

De nye kortene vil være klare for utsending til OEM-produsenter i løpet av mai, og for sluttbrukere senere i år. Noen pris har ikke blitt offentliggjort.

Mobile Enheter