Nokia kommer med mini-pc

Nokia kommer med mini-pc

Nokia lanserer Windows-basert mini-pc med opp til 12 timers batteritid.

Nokia inntar PC-markedet med Nokia Booklet 3G. Den er utstyrt med Intel Atom-prosessor og en batteritid på opp til 12 timer. Ifølge en pressemelding er Nokia Booklet 3G en fullfunksjons pc i et enkelt, transportabelt aluminiumchassis. Den nye mini-pc-en veier 1,25 kilo, er like over to centimeter tykk og innehar en rekke oppkoblingsmuligheter, som 3G/ HSPA og Wi-Fi.

- Nokia Booklet 3G er et naturlig steg videre for oss. Nokia har en lang og rik tradisjon innen mobilitet, og med enestående batterikapasitet, lekker utforming og enkel oppkobling hele døgnet, byr vi med denne mini-PC-en på en appellerende pakke. Vi vil gjøre pc-en mer sosial, mer nyttig og mer personlig, forteller Klas Ström, produktsjef for Nokia i Skandinavia i en pressemelding.

Mini-PC-en kommer også med en HDMI-port for HD video, et kamera i front for bruk ved videosamtaler, integrert Bluetooth og en lett tilgjengelig SD kortleser. Den har en 10 tommers HD-klar skjerm og integrert A-GPS, som i kombinasjon med Ovi Maps kan angi posisjon innen få sekunder. Nokia Booklet 3G tilbyr også en rekke andre Oviopplevelser som tilgang til Nokia Music Store og Ovi Suite for å synkronisere sømløst mellom din Nokia smarttelefon og mini-PC.

Mer informasjon, inkludert detaljerte spesifikasjoner, tilgjengelighet og pris, vil bli kunngjort under Nokia World 2. september.

LES OGSÅ: Én kilo utfordringer

Mobile Enheter