Samsung med ny Galaxy Tab

Samsung med "ny" Galaxy Tab

Samsung redesigner Galaxy Tab i et forsøk på å styre unna mer Apple-trøbbel.

Samsung har lansert en ny versjon av Galaxy Tab 10.1 med nytt design i Tyskland i et forsøk på å omgå selskapets salgsforbud i landet, der selskapet er dømt for å ha brutt mot Apples Ipad-patenter.

Den nye Galaxy Tab 10.1N har fått en ny ramme rundt skjermen som skal bidra til å skille den fra Apples produkter, og er tilgjengelig nå via en rekke nettbutikker.

Patentanalytiker Florian Müller mener det ennå gjenstår å se om domstolene godtar endringene, men sier bevisbyrden nå ligger på Apple.

- Samsung har uten tvil gjort det vanskeligere for Apple og selskapets advokater, enten de ønsker å anmode et nytt rettslig pålegg eller å hevde at dette er et brudd mot et allerede eksisterende pålegg, sier han til V3.co.uk.

Selv om relanseringen av Galaxy Tab skulle bli godkjent i Tyskland har Samsung ennå utfordringer i Australia, der Apple i oktober vant frem med sitt krav om et midlertidig salgsforbud mot Samsungs nettbrett.

Samsung har også i en rekke land kommet med motsøksmål mot Apples produkter som Iphone 4S, som Samsung hevder tar i bruk deres patenterte teknologi. De to selskapene har også rettssaker på trappene i Frankrike og Italia.

Les om:

Mobile Enheter