Samsung med ny Galaxy Tab i mars

Samsung med ny Galaxy Tab i mars

Med nye Galaxy Tab 2 (7.0) skal Samsung kapre kundene som ønsker et rimelig og kompakt nettbrett.

En uke før Apple ryktes å lansere sin tredjegenerasjons Ipad har Samsung annonsert et nytt medlem i Galaxy Tab-porteføljen, Galaxy Tab 2 (7.0).

Med en anbefalt utsalgspris for 2 400 kroner for wi-fi-utgaven og 2 990 kroner for 3G-versjonen er målet å kapre kundene som ønsker et rimeligere nettbrett.

- Det har vært stor interesse for nettbrett i markedet, og med en kombinasjon av god pris og høyt prestasjonsnivå har Galaxy Tab 2 (7.0) potensialet til å bli en veldig populær modell for et bredt publikum, skriver selskapet i en pressemelding.

Ice Cream Sandwich

Galaxy Tab 2 (7.0) er Samsungs første nettbrett basert på Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Det nye nettbrettet har en syv-tommers PLS TFT-skjerm med oppløsning på 1024 x 600 piksler.

Det kjører en tokjerners 1 GHz prosessor og har 1 gigabyte ram, fra 8 til 32 gigabyte lagringskapasitet og et 4 000 mAh litium ion-batteri.

I tillegg kommer kameraer foran og bak, med henholdsvis vga- og 3 megapikslers oppløsning, 3.5 millimeters lydutgang, microSD-kortleser, bluetooth 3,0, usb 2.0, 802.11b/g/n med Wi-Fi Direct, samt gps og hspa+-støtte på 3G-versjonen.

Direkte-streaming

Galaxy Tab 2 (7.0) er 20 centimeter lang, drøyt 12 centimeter bred, en centimeter tykk og veier knapt 350 gram, og har en batteritid på 39 timer.

Den nye modellen leveres også med Samsung-applikasjonene Music Hub, Video Hub, Readers Hub og Game Hub, i tillegg til å støtte en rekke andre applikasjonsbutikker. Det er også mulig å streame filer fra nettbrettet til tv-en via Allshare.

Nettbrettet skal være tilgjengelig for sluttkunder i mars.

Les om:

Mobile Enheter