Se tv-serier gratis med Android-mobil

Se tv-serier gratis med Android-mobil

Ny app gir deg Frustrerte Fruer, lenge før episodene kommer til Norge.

Applikasjonen Droidtv, som du finner i Android Market, gir gratis tilgang til hundrevis av episoder fra mer enn 50 populære tv-serier fra USA, lenge før de kommer på programmet i Norge.

Blant tv-seriene du kan se er Frustrerte Fruer, Brothers & Sisters, The Daily Show (med John Stewart), Bones, The Event og The Tonight Show, for å nevne noen.

Ingen streaming

Droidtv streamer ikke video. I stedet laster du ned episodene du ønsker å se, og lagrer disse på SD-kortet i telefonen. Fordelen er at du kan se episodene i 480p oppløsning når som helst og uten hakking, selv om du ikke har nettverkstilgang. Ulempen er at du må vente til hele episoden er lastet ned før du kan begynne tittingen.

I praksis fungerer det slik: Tv-episoder blir tatt opp fra tv-stasjonene eller andres nettsider. Når du ber om at en episode skal tas opp, vil en av Droidtvs servere ”se” på episoden for deg i en nettleser, og episoden tas opp som i en vanlig digital videoopptaker. Når episoden er ferdig, lastes den ned til telefonen din.

Det kan ta mellom én og tre timer å ta opp en episode, pluss en halvtime eller mer å laste den ned til telefonen, avhengig av din båndbredde. Dette kan gjøres i bakgrunnen, slik at du kan bruke telefonen til andre ting i mellomtiden. Det lønner seg uansett å laste ned episoder til telefonen via trådløst nettverk, det går raskere og du slipper å betale for dataoverføringen på telefonregningen.

Fungerer knirkefritt

De fleste ukentlige tv-seriene er tilgjengelig i Droidtv i fire-fem uker etter at de er vist på tv i USA, mens tv-programmer som går daglig gjerne ligger tilgjengelig i fire-fem dager.

Serier markert med stjerne er tilgjengelig hvis du abonnerer på Droidtv Primetime, som koster 34 kroner for seks måneder. Primetime-abonnement gir tilgang til tv-serier som Burn Notice, Castle, Family Guy, Fringe, Glee, Grey’s Anatomy, House, Lie To Me, Modern Family, Outsourced, Private Practice, Raising Hope, The Cleveland Show, The Office, The Simpsons og Warehouse 13.

Droidtv krever Android 2.1 og senere, og fungerer på telefoner og nettbrett med minimum skjermoppløsning på 480x800 piksler, 1 gigahertz prosessor, og SD-kort med minimum 2 gigabyte ledig lagringsplass.

Computerworld har testet gratisversjonen av Droidtv på en HTC Desire i løpet av en helg, og den fungerer utmerket. Applikasjonen er en av ganske få lovlige måter du kan se amerikanske serier gratis like etter at de er vist på tv i USA, og fungerer utmerket om du liker å se tv på telefonen.

Mobile Enheter