Tynt fra Asus

Tynt fra Asus

Under Computex 2011 viste Asus frem en ny supertynn laptop, UX21.

Denne nye laptopen er kun 17mm på det tykkeste og skrår ned til 3mm på det tynneste. Produktet kommer i et aluminiumschassis og med et metalltastatur. Her finner man også en styreplate i glass. Vekten er i overkant av en kilo.

Den tynne kroppen til tross her får man mulighet til å velge både Intel Core I5 og Core I7 prosessorer, noe som gjør dette til en kraftig maskin. Asus hevder at det skal mulig å gå fra sleep mode til klar for bruk i løpet av to sekunder. Dette blir gjort mulig med SSD-teknologi og proprietær programvare fra Asus.

Produktet kommer med en 11,6 tommer skjerm som har en oppløsning på 1366x768 piksler, dette er tilsvarende en Macbook Air. Laptopen kommer med to USB-porter, en USB 2.0 og en USB 3.0. Det finnes også en mini-HDMI utgang for ekstern tilkobling.

Asus UX21 kommer med et innebygget batteri som ikke kan byttes av brukeren, det finnes foreløpig ingen informasjon om batterilevetiden på produktet.

Ifølge representanter for selskapet vil produktet bli lansert i september på det amerikanske markedet, lanseringstidspunkt i Norge er ikke kjent. Det er heller ikke prisen.

Les om:

Mobile Enheter