Utviklingsavtaler til Birdstep

Utviklingsavtaler til Birdstep

Birdstep utvider avtalen med T-Mobile, og skal samarbeide med en ledende leverandør av trådløse brikkesett.

Norsk-svenske Birdstep har utvidet avtalen med T-Mobile om oppgradering av den tyske mobiloperatørens kommunikasjonsklient til en ny plattform, kalt web n’ walk manager.

Den nye plattformen skal blant annet skal inneholde støtte for høyhastighets dataoverføring og mobile modem med HSDPA 7.2. Avtalen innebærer også leveranse av Birdsteps Decive Management Server som skal overvåke kommunikasjonsklientene.

LES OGSÅ: Mystisk storkontrakt for Birdstep

Birdstep har også inngått et utviklingssamarbeid med en av verdens største leverandører av trådløse brikkesett, melder selskapet.

Hensikten er å tilby interoperabilitet mellom Birdsteps trådløse kommunikasjonsklienter og andre leverandørers modem-teknologi for mobilt bredbånd.

- Vi er veldig fornøyde med det gode samarbeidet med T-Mobile, og stolte over å bli valgt av en av verdens største trådløse brikkeleverandører, sier administrerende direktør i Birdstep, Petri Markkanen i børsmeldingen.

Birdstep Technology er notert på Oslo børs, og leverer teknologi innen trådløs kommunikasjon, som blant annet skal gi sømløs overgang mellom ulike nett for bærbare pc-er og smarttelefoner.

Les om:

Mobile Enheter