WiMP klar for Nokia-telefoner

WiMP klar for Nokia-telefoner

Den norske musikkstreamingtjenesten utvider kundeflaten.

Musikktjenesten WiMP har lansert en ny applikasjon for Nokia-telefoner. I første omgang er appen tilpasset Symbian ^ 3. Appen er et samarbeid mellom WiMP og Nokia er utviklet av norske Cutehacks.

Les mer: Hele verden vil ha ny mobil

Musikk til de fleste

Den nye applikasjonen er tilgjengelig nå for nedlasting i Nokias Ovi Butikk. Til å begynne med fungerer applikasjonen på nyere Nokia-modeller med operativsystemet Symbian^3, slik som N8, C7, E7 og E6.

- WiMP skal være tilgjengelig for deg som kunde hvor som helst og når som helst, og da er det naturlig at vi hele tiden utvider med støtte for nye plattformer, sier WiMP-sjef Per Einar Dybvik i en pressemelding.

Klar for den største

- Nokia er verdens største mobilprodusent og det er helt naturlig for oss å nå ut til Nokia-brukere. Samtidig utvikler vi også for flere nye spennende plattformer, sier han.

Les mer: Derfor vil ikke Nokia ha Android

Nokia er verdens største leverandør av mobiltelefoner med over 450 millioner enheter solgt i 2010. WiMP er selv i sterk vekst og har over 300 000 betalende brukere i fire land, opp fra 100 000 ved årsskiftet. Streamingtjenesten koster 99 kroner i måneden, men kan prøves gratis i 30 dager.

Les mer: Phone 7 kan slå Android om to år

Les mer: Accenture overtar Symbian fra Nokia

Mobile Enheter