Acer CloudMobile avslørt

Acer CloudMobile avslørt

Acers kommende smarttelefon CloudMobile vant pris før den i det hele tatt er lansert.

Normalt er det slik at de fleste mobilprodusentene venter til Mobile World Congress, eller i alle fall til meget kort tid før messen går av stabelen, men å vise frem sine heteste nyheter.

Rett før helga viste Acer frem sin kommende CloudMobile, og det i tidligeste laget. Men slik blir det når telefonen din vinner for beste design allerede før den er lansert.

Mobile World Congress starter i slutten av februar, men da Acer vant en iF design award for enestående design, var det like greit å vise frem telefonen først som sist. Og telefonen kan vel kanskje sies å skille seg litt ut fra resten av hopen, med en rundere og mykere design enn det meste av det konkurrentene leverer - selv om den vel ikke kan sies å være helt banebrytende.

Spesifikasjoner

Selv om utseendet nå er kjent, har Acer valgt å ikke avsløre stort om hva som skjuler seg under skallet. Det vi vet er at CloudMobile er utstyrt med 4,3-tommer HD-skjerm, Dolby-lyd og at den er mindre enn 10 millimeter tykk. Vi tar det nærmest for gitt at telefonen kjører på Android 4.0, også kjent som Ice Cream Sandwich. Mangelen på fysiske knapper kan i alle fall tyde på det.

Navnet CloudMobile spiller på at telefonen støtter selskapets AcerCloud-teknologi, som er Acers nye skytjeneste. AcerCloud skal visstnok blant annet by på ubegrenset lagringsplass i skyen, samt også fungere med selskapets pc-er.

De som synes den kommende Acer-telefonen virker spennende, eller rett og slett bare synes den er stilig, må smøre seg med tålmodighet. Acer CloudMobile er nemlig ikke ventet å komme i salg før i tredje kvartal i år.

Les om:

Mobilitet