Acer lanserer musikkmobil

Acer lanserer musikkmobil

IFA / BERLIN: Acer med rimelig smartmobil der fokus er på musikk, video og foto.

IFA BERLIN: Liquid Z500 er navnet på den nye smarttelefonen som Acer lanserte på en pressekonferanse her i Berlin i forkant av IFA 2014-messen, som åpner på fredag.

CD-kvalitet

Acer lover musikk i full CD-kvalitet fra denne mobilen, som byr på lyd i «lossless» kvalitet, ifølge produsenten.

– Musikkelskere og video-fans trenger ikke lenger eksterne høyttalere, for Liquid Z500 byr på kraftige og avanserte HD-fronthøyttalere med imponerende lyd sammen med DTS Studio-lyd, heter det i Acers pressemelding om den nye mobilen.

DTS Studio Sound er en teknologi som blant annet byr på virtuell surroundlyd fra to høyttalere.

Høy lysstyrke

Kameraet, som har en oppløsning på åtte megapiksler, har høy lysstyrke, f/2,0. Dette gjør det lettere å ta gode bilder i dårlig lys.

Bildene blir dessuten forbedret via en løsning som Acer kaller Bright Magic. Dette er en programvareløsning som skal forbedre eksponeringen og redusere bildestøyen, som ofte er et problem under fotografering i dårlig lys.

Skjermen er en fem-tommers HD IPS-skjerm.

Ifølge Acer er den nye mobilen bare 8,65 millimeter tykk, og den kommer i tre farger: Titanium Black, Sandy Silver og Aquamarine Green.

Midt i september

Den nye Acer-mobilen skal komme i salg rundt 15. september, og prisantydningen er på rundt 150 euro, som er vel 1200 kroner. Hva den endelige norske prisen blir, gjenstår å se.

Les om: