Aksjehandel på Android

Aksjehandel på Android

Nordnet lanserer applikasjon for aksjehandel på Android-telefoner.

Meglerhuset Nordnet lanserer nå en applikasjon for Android som man kan bruke til å følge utviklingen i aksjemarkedet på Oslo Børs. Er du kunde hos Nordnet, kan du også bruke applikasjonen til å kjøpe og selge aksjer og fond.

Tidligere i år lanserte Nordnet, som den første i internettmegleren Norge, en applikasjon for aksjehandel på Apples iPhone. Nordnet skriver i en pressemelding at iPhone-applikasjonen ble godt mottatt i markedet, og at det har vært stor etterspørsel etter en tilsvarende applikasjon for Android-telefoner.

LES OGSÅ:

1 av 5 Android-programmer lekker informasjon

Handel i realtid

Applikasjonen er gratis, og kan lastes ned fra Android Market. Med applikasjonen kan man følge utviklingen i aksjemarkedet og lese nyheter, og hvis man er kunde hos Nordnet får man informasjon og kan handle aksjer og fond i realtid.

- Banken har flyttet inn i mobilen. Morgendagens banktjenester og løsninger for aksje- og fondshandel vil bli en viktigere og viktigere del av mobiltelefonen. Nå kan du følge aksjemarkedet og dine aksje- og fondsinvesteringer uansett om du sitter på bussen eller ligger på stranden i sommer, sier Anders Skar, daglig leder i Nordnet Bank.

LES OGSÅ:

Ny Android-telefon med super-kamera

Handel med verdipapirer har blitt stadig mer populært for privatpersoner i de senere år, og det skyldes i stor grad at man på langt enklere og billigere vis kan handle aksjer selv og være sin egen megler på internett.

Mobilitet