Angry Birds Rio flyr inn i App Store

Angry Birds Rio flyr inn i App Store

Finske Rovio klar med nytt spill til iPhone og iPad.

Angry Birds Rio er et samarbeid mellom Rovio og filmstudioet 20th Century Fox, og er en del av en markedsføringskampanjen til animasjonsfilmen Rio, som har premiere i disse dager.

LES OGSÅ:

Angry Birds flyr til Hollywood

Filmen Rio er fortellingen om de to fuglene Blu og Jewel som tar opp kampen med fuglesmuglere i eksotiske Rio de Janeiro i Sør-Amerika.

I det nye Angry Birds-spillet er det altså ikke lenger griser du skal ta knekken på - i stedet er målet å redde dine kidnappede fuglevenner. I hvert fall i første episode. Dette gjør du riktignok på samme måte som før - ved å skyte ut små fugler ved hjelp av en sprettert.

Til å begynne med kommer Angry Birds Rio med to episoder som består av totalt 60 brett. Flere episoder slippes i løpet av året.

Også for Android

iPad-versjonen koster 17 kroner på App Store (last ned her), mens iPhone-versjonen koster 6 kroner (last ned her). Sistnevne fungerer også på iPod touch. Det finnes for øvrig en begrenset gratisversjon av spillet på App Store for alle enheter.

Det nye Angry Birds-spillet er også tilgjengelig på Mac, og koster 29 kroner i Mac App Store (last ned her).

Angry Birds Rio skal også være tilgjengelig for Android på Amazons Appstore som åpnet i dag, men programbutikken er foreløpig bare tilgjengelig for amerikanske brukere. Forhåpentlig dukker spillet opp på Android Market innen kort tid.

LES OGSÅ:

Saksøker Amazon for App Store

Mobilitet