Apple lover å levere Iphone i tide

Apple lover å levere Iphone i tide

Selskapet melder at Iphone-produksjonen er i rute, og at telefonen vil være klar til lansering på datoen Apple har lovet.

Analytikerne har diskutert seg i mellom i lengre tid, og flere av dem påstår nå at Apple vil selge mellom 10 og 17 millioner telefoner det første året.

LES OGSÅ: Apple og Cisco samarbeider om Iphone

De får blant annet støtte av den store banken UBS, som har hatt møter med Apple den siste tiden, for å kunne bedømme hvor godt Apple ligger an økonomisk. Kommentarene derfra tyder på at de har stor tro på Apples Iphone. UBS regner med at Apple vil selge over 8,2 millioner telefoner innen utgangen av 2008.

Apple selv har sagt at de håper å selge rundt 10 millioner Iphone-mobiler innen utgangen av 2008.

Analyseselskapet Caris & Company har regnet seg frem til at Apple kan selge så mye som 17 millioner Iphone-mobiler det første året, og hele 25 millioner per år de følgende årene.

En rekke nye produkter fra Apple, som igjen gir økt oppmerksomhet rundt selskapet, gjør at 2007 ligger an til å bli selskapets beste år noensinne. Den økte oppmerksomheten rundt Apples produkter gjør også sitt for at deres Mac-maskiner øker markedsandelene kraftig om dagen.

LES OGSÅ: - iPhone kan bli et vannskille

Mobilitet