- Apple tester ny smart-klokke

- Apple tester ny smart-klokke

Klokke og smarttelefon i ett. Det eksperimenterer visst Apple med om dagen.

Wall Street Journal rapporterer at Apple er i ferd med å teste ut en ny type klokke som vil tilby funksjoner som finnes i smarttelefoner. Denne informasjonen skal komme fra kilder som skal være godt kjent med planene. Det skriver Computerworlds nyhetstjeneste.

Apple skal også ha diskutert disse planene med sin produksjonspartner, Foxconn.

Ifølge Wall Street Journal testet Foxconn for en tide siden ulike typer teknologi som kan brukes i bærbare gadgets som for eksempel klokker. Teknologiene som har blitt testet inkluderer skjermer som bruker mindre energi og å gjøre ulike komponenter mindre.

Analytikere som følger utviklingen på dette området, tror Apple planlegger å lage en klokkelignende enhet som kan kommunisere med Iphone.

Det er ikke første gangen det har gått rykter om at Apple jobber med et ”smart-klokke”. I desember skrev den kinesiske teknologibloggen Tech 163, at Apple skulle slippe en ny klokke med navnet Iwatch som skulle utvikles i samarbeid med Intel.

Til og med The New York Times rapporterte om noe lignende i går. Ifølge de skal den nye klokken bygges med buet glass, og ha IOS som operativsystem.

Verken Apple eller Foxconn har kommentert disse opplysningene.