- Apples største skuffelse

- Apples største skuffelse

Teleanalytiker John Strand mener Iphone 4s er et svik mot Apple-fansen.

- Dette er en stor, stor skuffelse for alle Apple-fanatikere i hele verden, utbryter en tydelig overrasket John Strand, direktør i tele- og markedsanalyseselskapet Strand Consult.

Vi ringer ham hjemme i Danmark tirsdag kveld, idet Apples pressekonferanse nesten er slutt og det ikke lenger er noe håp om det alle hadde håpet på.

Han har ikke fulgt mediedekningen av pressekonferansen, og reagerer nærmest med vantro når vi forteller at det bare var Iphone 4s som ble lansert.

- Apple har selv bidratt til å skape de enorme forventningene til denne lanseringen, som alle hadde trodd og gledet seg til ville bli Iphone 5. Isteden får de en Iphone 4s, og Apple svikter nå sine mest lojale fans, sier Strand.

Volvo 240 om igjen

- Jeg har hele tiden sagt at Apple som det er i dag forsvinner med Steve Jobs, når selskapet får en ny direktør. Og se altså hva som skjer, det første Tim Cook gjør som ny direktør i selskapet, er å servere den største skuffelsen selskapet har gjort.

Strand utdyper alvoret, og sammenligner gårsdagens Iphone 4s-lansering med om Volvo skulle lansert en kjempenyhet, som viste seg å bare være en ny Volvo 240.

Les også: BLOGG: Må vi skrike til telefonen igjen?

- Er det rart at Apple lar spekulasjonene løpe fritt, i steden for å dempe forventningene, vel vitende om at folk vil bli skuffet?

- Det vi nå ser, er et annet Apple. Dette er Apple uten Steve Jobs, sier Strand.

Les om:

Mobilitet