Bruk kulepenn på iPad-en

Bruk kulepenn på iPad-en

Targus har kommet med en penn som ikke bare kan brukes på nettbrettet når du vil ha ekstra presisjon, men som også kan skrive på papir.

Selv om det vanligvis fungerer helt greit å bruke fingrene på skjermene til smarttelefoner og nettbrett, hender det at du har behov for mer presisjon. Noen bommer kanskje på skjermtastene når de skal skrive e-poster og sms-er, mens andre trenger større nøyaktighet enn hva som er mulig med fingrene når de for eksempel skal tegne eller lage håndskrevne notater eller skisser på nettbrettet.

Kombi-løsning

Targus Laser Pen Stylus kombinerer en vanlig kulepenn med en myk gummispiss som glir lett over skjermen uten å etterlate merker.

Pennen skal fungere på alle smarttelefoner og nettbrett. I tillegg til kulepenn og skjermpenn har Laser Pen Stylus en innebygget laserpeker – praktisk når du skal holde presentasjoner.

Ifølge Targus er ikke kulepenndelen av pennen noen «plastpenn i tvilsom reklamekvalitet», men en kvalitetskulepenn som kan brukes flere ganger med Parker-refill.

Pennen er utformet i blank svart og metallic, og ettersom den har samme størrelse som en vanlig kulepenn skal den være behagelig i bruk. Prisen er 199 kroner inkl. mva.

Les mer hos Targus .

Mobilitet