Datoen for Galaxy S4 avslørt?

Datoen for Galaxy S4 avslørt?

Nye rykter om oppfølgeren til Samsungs populære smarttelefon.

Man har spekulert i om Samsung kom til å lansere Galaxy S4 på Mobile World Congress senere denne måneden, men mye tyder på at det ikke vil skje likevel.

Nå hevder nettstedet SamMobile at det sør-koreanske selskapet kommer til å avduke Galaxy S3-oppfølgeren noen uker etter mobilmessen i Barcelona, nærmere bestemt den 15. mars.

Salgsstart vil bli noe senere - ikke før i slutten av april i Europa, skriver vårt svenske søstertidsskrift PC för Alla.

Spesifikasjoner

Samsungs kommende flaggskiptelefon forventes å være utstyrt med selskapets nye åttekjernede Exonys 5 Octa-systembrikke, en 5-tommers AMOLED Full HD-skjerm og 2 GB arbeidsminne.

Kameraet oppgis å ha en oppløsing på 13 megapiksler som kan filme i Full HD 1080p. Kameraet på framsiden skal ha en oppløsning på to megapiksler og kan filme i 720p. Operativsystemet blir ifølge opplysninger Android 4.2.1 Jelly Bean.

Modellbetegnelsen kommer ifølge SamMobile til å bli GT-I9500 og den kommer til å bli tilgjengelig i både svart og hvitt.

Opplysningene kommer fra en kilde som SamMobile hevder har vært svært pålitelig. Det gjenstår imidlertid å se om de stemmer.

Les om: