De beste Android-appene

De beste Android-appene

Endelig er butikken åpnet i Norge. Her er gratis- og betalappene du bør teste ut.

Vi har satt sammen en liste over 41 Android-apps du bør prøve ut. Listen er en kombinasjon av våre egne favoritter og favorittene til våre kolleger i PC World US. Vi jobber også med en sak om lesernes favoritt-apps. Del dine tips i kommentarfeltet under eller på facebook.com/pcworldnorge. For å laste ned appene fra Android Marked er det bare å laste ned Barcode Scanner og ta bilde av strekkodebildet som ligger sammen med hver app, så sendes du direkte til Android Marked.


Skann strekkoder: Barcode Scanner leser strekkoder, inkludert 2D QR-koder, og lar deg finne det aktuelle produktet eller URL-en for å sammenlikne priser. Gratis.

Moro for unga: Med Toddler Lock kan du gjøre telefonen din til en leke som underholder smårollingene i timevis. Appen viser en skjerm med fargerike former når junior tar på den, mens det spilles rolige lyder i bakgrunnen. Gratis.

Rydd opp i tankene: Thinking Space brukes til å lage et kart som forbinder ting du tenker på. Dette funker supert for å organisere seg og komme opp med nye ideer. Gratisversjon med reklame, premium-versjon kr 23,01.

Orden i filer: Astro File Manager gjør telefonen din til en mini-PC. Du kan kopiere og flytte filer og gi dem nytt navn, sikkerhetskopiere apps, sende vedlegg og komprimere filer. Gratisversjon med reklame, premium-versjon kr 23,09.


Dine egne varslinger: Med Missed Call kan du tilpasse telefonens LED-lys, ringetoner, vibrasjoner og varsler for tapte anrop, innkommende anrop, SMS, bluetooth og kalenderhendelser. Gratis.Se Flash-video: Takket være SkyFire-leseren, kan du streame Flash-video. En selvskreven app på alle Android-telefoner. Gratis.
Bedre Internett: Dolphin Browser HD-nettleseren har faner, gestbasert navigasjon og plugins. Det er en atskillig mer funksjonell nettleser enn den som følger med telefonen. Gratis.Del nettsider: Bookmarklet kobler seg opp mot Android-nettleseren (eller Dolphin HD) og lar deg dele nettsider med AIM, Bit.ly, Delicious, Digg, Facebook, Twitter og andre tjenester. Gratis.


Les om:

Mobilitet