De heteste S5-ryktene

De heteste S5-ryktene

Det er ikke bare Apple som er å finne på ryktebørsen. Nå går ryktene om neste Samsung-suksess.

S5, arvtakeren etter S4. Ryktene går, nå som det nærmer seg Consumer Electronics Show - stedet der de ferskeste saker og greier gjerne vises frem for de klåfingra.

En ytelsestest har nylig dukket opp på nettet. Den hinter om en Samsung-telefon med 2560x1440 pikslers skjerm, 2,45 GHz prosessor og Android 4.4, skriver Droid Guy.

Quad-core Qualcomm Snapdragon 800. Adreno 330 grafikk.

Ytelsestesten har satt i gang ryktene om at dette er S5, men Droid Guy peker på at de nevnte spesifikasjonene fort også kan vise seg å være til en oppfølger av Samsung Round.

Man vet ikke, rett og slett. Droid Guy er uansett i ekstase over den spinnville skjermen.

- Mind-blowing? You can say that again, albeit technically the S5 has minuscule odds of being the world’s first phone with 2K, 2K HD, QHD, Quad HD resolution, or however you prefer calling it, heter det derfra.

Andre rykter skal ha det til bygg i metall, skjerm på 5-5,2 tommer, 16 megaplxlers kamera og 4 gig ram. Noen skal til og med ha det til at S5 ikke blir Snap Dragon, men 64bit-saken Exynos 6, som er basert på ARM Cortex A-5.

Det er også litt uenighet om når S5 er ventet lansert. Koreanske Etnews mener første kvartal 2014, Android-smartingen Eldar Mutazin tenker mer april.

Les om:

Mobilitet