Dell med smarttelefon

Dell med smarttelefon

Dell bekrefter smarttelefonryktene og lanserer nye Mini 3.

Dell bekreftet i dag ryktene om at selskapet planlegger å gå inn i mobilmarkedet med sine første smarttelefoner som kommer under navnet Mini 3.

De nye smarttelefonene bygger på Googles Android-plattform, og skal være tilpasset å gi lang batteritid, fleksibilitet og power, flexibility muligheten for ytterligere tilpassing for både brukere og operatører.

- Satsingen på smarttelefoner er en logisk videreføring av utviklingen som har skjedd innen Dells konsumentprodukter de siste par årene, sier Ron Garriques, direktør for Dell Global Consumer Group.

- Vi jobber hele tiden med å utvikle mindre og smartere mobilprodukter som gjør det mulig for kundene våre å ta med seg internettopplevelsen ut av hjemmet og gjøre det de vil når og hvor som helst det passer for dem, sier han.

Modellene vil muligens være utstyrt med både 3G og wifi. Ytterligere detaljer om Dells Mini 3 og informasjon om tilgjengelighet vil annonseres gradvis etterhvert som Dell inngår ferdigstiller avtalene med operatører verden rundt.

Så langt har selskapet annonsert nye partneravtaler med to av verdens største mobiloperatører, China Mobile og brasilianske Claro, som vil kunne selge telefonen til sine kunder fra henholdsvis slutten av november og nærmere nyttår.

Les om:

Mobilitet