Dødelig mobileksplosjon var bløff

Dødelig mobileksplosjon var bløff

Kollega tilstår at han arrangerte scenen for å dekke over en arbeidsulykke.

En kollegaen av den sør-koreanske mannen som tidligere denne uken ble funnet død med skader som man først antok skyldtes en eksploderende mobiltelefon, viser seg å skyldes en arbeidsulykke forårsaket av hans kollega. Kollegaen var først ved åstedet og fant visstnok den forulykkede personen ved siden av en brennende mobiltelefon.

Saken vakte oppsikt verden rundt, til tross for at mobilprodusenten LG forsøkte å avvise at telefonen var den skyldige.

LES OGSÅ: Mobil eksploderte - kan ha drept mann

Ifølge The Sydney Morning Herald skriver avisen The Korean Times at kollegaen nå har tilstått at han arrangerte det hele ved å plassere en utbrent mobiltelefonen ved siden av den døde personen.

- Jeg flyttet gravemaskinen og Seo (den forulykkede, red. anm.) var plutselig ute av synsfeltet mitt. Jeg løp ut og fant ham liggende blødende på bakken og med klærne i brann, forklarte kollegaen til politiet ifølge The Korean Times.

- Alt skjedde så fort, og jeg ble veldig redd etter ulykken. Så jeg løy om at batteriet eksploderte og drepte Seo, fortalte kollegaen videre.

Det kommer ikke frem i artikkelen i The Sydney Morning Herald hvorfor den forulykkede hadde brannsår og hvorfor klærne skulle vært i brann etter påkjørselen.

Les om:

Mobilitet