Endelig Spotify for Windows Phone 8

Endelig Spotify for Windows Phone 8

Prøv musikktjenesten gratis en måned.

Microsoft meldte fredag at Spotify nå har sluppet en app for Windows Phone 8.

Musikktjenesten har lenge vært tilgjengelig for Windows Phone 7 -brukere, så det har vært noe overraskende at den ikke har vært tilgjengelig for Windows Phone 8-brukere også. Spesielt med tanke på at WP8 kom i oktober i fjor.

Amerikanske PC World sier lanseringen er store nyheter for Microsofts mobil-OS, som har blitt kritisert for mangel på viktige og populære apper. Fremdeles mangler kjente apper som Dropbox og Instagram.

En måned gratis musikk

Spotify for Windows Phone 8 befinner seg enn så lenge i betaversjon, men av kommentarene å dømme fungerer den bra for de fleste brukere, skriver PC för Alla.

Utseende- og funksjonalitetsmessig skal den være ganske lik WP7-versjonen, noe som riktignok noen ser ut til å være skuffet over.

Spotify-appen er gratis å laste ned. Den krever i utgangspunktet et Spotify-abonnement til 99 kroner i måneden, men WP8-brukere tilbys en gratis 30-dagers prøveperiode, lover Microsoft.

Spotify for Windows Phone 8 finner du på Windows Phone Store her. På nedlastingssiden kan du også lese mer om den kostnadsfrie prøveperioden.