Får Iphone etter Botswana

Får Iphone etter Botswana

Fortsatt uvisst når verdens mest etterspurte telefon kommer til mobil-landet Norge.

Verken Telenor eller Netcom har fått på plass noen avtale om Iphone-distribusjon ennå. Men listen over land som nå kan selge Iphone begynner å bli lang.

Mobiloperatøren Orange sier til International Herald Tribune at de kommer til å selge Iphone i alle sine markeder i EMEA (Europa, Midt-Østen og Afrika). Vodafone har avtaler som blant annet innebærer at land som Botswana, Kamerun og Mali står foran Norge i køen, skriver Dagens it.

LES OGSÅ: Apple i hele huset

Enkelte har spekulert i at en norsk avtale ikke kommer før Apple lanserer sin 3G-versjon av Iphone. Men ingen kan bekrefte dette. Ingen norske operatører har annonsert noe konkret om Apple eller iPhone. Ingen kan sette fingeren på hva de andre landene har, som vi ikke har her i Norge.

– Det er ikke godt å si for oss. Som tidligere nevnt har vi vært i samtaler med Apple om Iphone, men det er ikke noe nytt på den fronten. Men telefonen er fortsatt attraktiv for oss og vi tilbyr den gjerne til kundene, sier informasjonssjef Øyvind Vederhus i Netcom til dagensit.no.

Les om:

Mobilitet