Fri datatrafikk med Iphone 3G

Fri datatrafikk med Iphone 3G

Netcom tilbyr fastpris på datatrafikk i forkant av Iphone-lanseringen på fredag.

Netcom Iconnect blir det fjerde abonnementet som tilpasses Iphone 3G. Iconnect gir fri bruk av data, med en månedspris på 499 kroner.

I tillegg kommer samtaleprisene med en minuttpris på 45 øre, 59 øre per sms og 89 øre i oppstartavgift, med en avtaletid på 12 måneder.

- Mens Italk-abonnementene fokuserer på totalforbruk ved å inkludere både ringeminutter og sms i tillegg til datatrafikk, lanserer vi Iconnect for å møte behovet for fri databruk, sier kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus i Netcom.

Lanseres fredag

Netcom starter salget av Iphone 3G i Norge førstkommende fredag. Selve telefonen koster 3290 kroner for 8 gigabyte lagringskapasitet, mens 16 GB-versjonen koster 4190 kroner.

Også Italk-abonnementene får nye priser på datatrafikk. Pris per megabyte utover den inkluderte kapasiteten halveres til fem kroner, og det innføres en maksgrense på datatrafikk for hvert abonnement .

- Legger du inkludert forbruk til grunn er det ingen abonnementer i Norge som matcher Italk på pris. Med lavere makspriser på data ønsker vi å gjøre Italk enda mer attraktivt, mener Vederhus.

Les om:

Mobilitet