Funksjonell Samsung-mobil

Funksjonell Samsung-mobil

Ultra Touch har både berøringsskjerm og tastatur.

Den nye Ultra Touch-telefonen fra Samsung frister med 2,8-tommers oled-skjerm med oppløsning på 240 x 400 piksler (WQVGA) i kombinasjon med et fremskyvbart tastatur med 10 numeriske taster. Bruken av oled-teknologi skal bidra til at skjermen synes bedre i dagslys samt at strømforbruket reduseres.

Telefonen er 12,7-millimeter tykk og byr på et integrert kamera med oppløsning på åtte megapiksler og blits. Den er også utstyrt med fm-radio og gps for navigasjon og geografisk merking av bilder.

Ifølge pressemeldingen fra Samsung skal kameraet kunne ta opp video med 30 bilder i sekundet i vga-oppløsning. Kameraet skal også inneholde en «smile-funksjon» som gjør at telefonen kun foretar en eksponering når folk smiler.

For datanedlasting støtter modellen hsdpa på 7,2 Mbps. samt at den har både Bluetooth 2.1og usb. Telefonen vil leveres med 80 MB minne og har støtte for micro-sdhc minnekort på opptil 16 GB.

Av annen funksjonalitet støttes videoavspilling av formater som DivX, XviD, H.263, H.264 (!), Windows Media Video 9 og MPEG4.

Samsung skriver ikke noe om pris for telefonen, men lover at den skal dukke opp på markedet i løpet av mai.

Les om:

Mobilitet