Gi bort gammelt skrot med Fribi

Gi bort gammelt skrot med Fribi

Norskutviklet iPhone-app gir Finn.no konkurranse.

Mange av oss har samlet altfor mye skrot opp gjennom årene. Å kvitte seg med ting man ikke trenger lenger, er lurt å gjøre med jevne mellomrom, men det betyr ikke at det må gå i søpla.

Finn.no har lenge vært det kanskje beste stedet å selge eller gi bort overflødige eiendeler på nettet her til lands, men nå finnes det noe som er enda bedre i våre øyne, i hvert fall om du eier en iPhone.

Fribi er navnet på en norskutviklet tjeneste - en app som i bunn og grunn fungerer som et gi-bort-torg i lomma. Målet med appen er å tilby et enkelt sted for å finne gratisting eller gode byttehandler i nærheten av der du er. Appen er på engelsk, så den er ment å funke i så vel Norge som resten av verden.

Med Fribi, som i «freebie», vil du kunne bruke iPhone til å finne tilgjengelige «fribier» i nærheten av deg. Med en rask og enkel oversikt lar appen deg klikke gjennom fribiene, og de kan listes opp etter nyeste, næreste, forhandler eller kategorier. Det er også mulig å se fribiene på et kart.

Du kan selv opprette din egen Fribi-profil, slik at andre kan se hva du har gitt bort. Det er mulig å følge andre brukere, og andre brukere kan selvsagt følge deg. Å komme i kontakt med en som har en fribi du kunne tenke deg, er lett. Du kan sende sms, ringe eller sende e-post direkte fra en annonse. Det er dessuten en funksjon for å enkelt se hvor fribien er ved hjelp av kartet. Du trenger ikke engang en adresse. Når en fribi opprettes, bruker appen nåværende posisjon for at andre skal kunne se hvor fribien kan hentes. Smart!

Alt i alt er Fribi et spennende og ikke minst prisverdig konsept vi håper slår an stort. Hvor mye bedre er det ikke å la andre dra nytte av ting du ikke har bruk for lenger? Det eneste vi savner med appen i dag er enda flere spennende fribier, det vil si at flere tar i bruk tjenesten. Du vet hva du har å gjøre!

Fribi
Pris: Gratis
Internett: http://bit.ly/Az7917

Les om:

Mobilitet