Gjev pris til Samsung Galaxy S II

Gjev pris til Samsung Galaxy S II

Årets Produkt (6): Samsung Galaxy S II er tildelt Årets Produkt 2011-pris fra PC World.

Blant de ni produktene som er hedret med Årets Produkt 2011-pris fra PC World-redaksjonen finner vi også Samsung Galaxy S II.

Les også: Hva er Årets Produkt?

Åtte uker etter lanseringen av Samsung Galaxy S II i april passerte salget fem millioner enheter, og allerede i september hadde salget nådd hele ti millioner.

Vi mener det ikke er uten grunn at Samsung Galaxy S II raskt seilte opp som den største og viktigste konkurrenten til Apples iPhone. Mer enn et halvt år etter lanseringen er den fortsatt en av de råeste Android-telefonene på markedet, og et svært godt valg for alle som vurderer et alternativ til Apples iPhone 4S.

Samsung Galaxy S II er tynnere og lettere enn forgjengeren Galaxy S, og takket være en svært kraftig tokjerneprosessor på 1,2 GHz klarer den å dra rundt selv de mest krevende appene, og vise tunge nettsider med flashvideo uten at det går i rykk og napp.

Best skjerm

I tillegg har Samsung Galaxy S II den beste skjermen vi har sett på noen mobiltelefon, en 4,3-tommers skjerm med fantastiske farger og høy lysstyrke. Skjermen benytter Samsungs egen Super-AMOLED Pluss-teknologi.

Telefonen har også ett av de beste mobilkameraene på markedet, og den er en av veldig få mobiltelefoner som støtter den raskeste 21 Mbps-varianten av turbo-3G (HSDPA).

Samsung Galaxy S II var ikke den første mobiltelefonen på markedet med tokjerneprosessor, men den kombinerte høy ytelse med fantastiske tekniske spesifikasjoner, god design og suveren brukervennlighet. Derfor mener vi telefonen fortjener prisen for Årets produkt.

Les om:

Mobilitet