Gjør iPad til din iMacs beste kompis

Gjør iPad til din iMacs beste kompis

TwelveSouth HoverBar er en smart løsning som lar deg feste nettbrettet bakpå på alt-i-ett-maskinen.

Mange iPad-brukere får stadig større behov for å bruke nettbrettene sine mens de sitter ved datamaskinen, men det er ikke så enkelt å finne gode og praktiske plasseringer for den.

Å ha brettet liggende på skrivebordet er et alternativ, men så er det selvsagt også mulig å finne et stativ eller en dokkingstasjon. Har du en iMac, har muligens TwelveSouth den perfekte løsningen.

Selskapets nye HoverBar er en justerbar arm for iPad 2 som kan festes på en iMac, en Apple-skjerm eller andre overflater eller kanter som er opptil en tommer tykk.

Mikroarbeidsstasjon

Festet bakpå iMac-en, kan du ha iPad-en stående ved siden av skjermen, noe som forhåpentligvis skal gjøre det lettere og mer praktisk å bruke nettbrettet. HoverBar kan også brukes alene, slik at du kan feste det til en bordplate til alle slags mulige behov.

For eksempel kan du feste den til et skrivebord og ha den stående over en bærbar Mac. Eller så kan du ha den stående for seg selv på skrivebordet, på kjøkkenskapet eller på nattbordet. Med et tastatur i tillegg får du for eksempel din egen lille arbeidsstasjon til iPad-en.

I promovideoen nederst i artikkelen kan du se en gutt som bruker iPad og HoverBar som ratt for Real Racing på en tv. Fiffig!

Den justerbare armen koster 79,99 dollar (omlag 460 kroner) fra TwelveSouths nettsider. Husk at frakt og toll kommer i tillegg. Flere norske forhandlere selger TwelveSouth-tilbehør, men foreløpig ser det ikke ut til å være noen som har tatt det inn.

Mobilitet