Har Apple somlet bort en Iphone 5?

Har Apple somlet bort en Iphone 5?

Apple-glipp i reprise: Skal ha glemt igjen Iphone-prototyp på bar.

Det anerkjente teknologinettstedet Cnet rapporterer at en prototyp av Iphone 5 skal ha blitt mistet på baren Cava22 i San Francisco sent i juli, og siden funnet og solgt på handelsnettstedet Craigslist for 200 dollar.

Cnet har så langt ikke lykkes i å få noen kommentar fra hverken Apple eller Craigslist, og det lokale politiet har heller ikke kommet med noen uttalelser, skriver Computerworlds nyhetstjeneste.

Mistenkelig?

Hendelsen høres mistenkelig lik ut som skandalesaken som utspant seg i fjor, da en Iphone 4-prototyp også ble gjenglemt på en bar.

Episoden utviklet seg til en stor nyhetssak, og det ble igangsatt kriminaletterforskning og til og med tatt ut tiltale mot to menn, Brian Hogan og Sage Wallower, som skal ha videresolgt Iphone 4-prototypen til teknologibloggen Gizmodo for 5000 dollar.

Spekulasjoner, spekulasjoner ...

Spekulasjonene rundt Iphone 5 har tiltatt de seneste ukene, og nettsteder som følger Apple tett er meget nysgjerrige på når den neste modellen blir lansert. Det synes foreløpig å herske en viss enighet om at telefonen sannsynligvis kommer på markedet i oktober.

Les om:

Mobilitet