Her har de nattåpent for iPhone 4S

Her har de nattåpent for iPhone 4S

Fredag starter salget. Sjekk hvilke butikker som holder nattåpent.

I morgen slippes iPhone 4S i Norge.

Erfaringsmessing bruker det å være vanskelig å skaffe seg en iPhone på lanseringsdagen her til lands, og forhandlerne har ikke særlig mange enheter tilgjengelig i butikkene fra dag én.

Men det betyr ikke at det er helt umulig å skaffe seg den nye Apple-telefonen - om du ikke allerede har forhåndsbestilt, da.

Holder nattåpent

Flere butikker holder nattåpent slik at du kan kjøpe deg en ny iPhone 4S allerede ved midnatt.

Expert Klingenberg starter salget 00:00 og holder på til 03:00 - eller så langt lageret rekker. Butikken selger i første omgang kun iPhone 4S med Telenor/Djuice-abonnement.

NetCom Shop i Byporten holder også nattåpent, og her blir det også liveshow med gjester samt konkurranser for køsitterne. Les mer på NetComs iPhone-blogg her.

Elkjøp kommer også til å holde nattåpent i en rekke butikker, blant annet på Lørenskog, i Bogstadveien og på Karl Johan i Oslo, i Arendal, Torvbyen i Fredrikstad, Larvik og noen til. Se oversikten her.

Eplehuset opplyser at de starter salget til ordninære åpningstider, og de har også laget en oversikt over hvor mange telefoner som er tilgjengelig per butikk. Her lønner det seg nok å være tidlig ute. Eplehuset selger for øvrig kun telefoner med NetCom-abonnement.

Ring din lokale Apple-forhandler eller telebutikk for å sjekke om de holder nattåpent eller når salget starter fredag morgen.

Salg i nettbutikk

Det er selvfølgelig også mulig å kjøpe iPhone 4S på nettet, om du ikke orker å ta turen ut i høstmørket. Apple startet forhåndssalget på sin egen nettbutikk i forrige uke, og leveringstiden er på et par uker.

NetCom, Telenor og Tele 2 har også satt i gang med forhåndsbestillinger. Chess starter nettsalget fredag.

Apples anbefalte utsalgspris uten abonnement er 4 890 kroner for 16 GB, 5 790 kroner for 32 GB og 6 690 kroner for 64 GB.

Les om:

Mobilitet