Her er HTC Hero

Her er HTC Hero

HTC lanserer enda en Android-telefon.

HTC Hero heter den nye Android-telefonen, som kommer med det nye menysystemet Sense. Hero er selskapets tredje Andoid-telefon, etter HTC Dream og HTC Magic.

Ifølge HTC skal det nye menysystemet gjøre det enklere å tilpasse telefonen etter egne behov. Dette kan gjøres med blant annet widgets. Du skal få rask tilgang til forskjellige kommunikasjonsmetoder, som Facebook, Flickr, meldinger, e-post og annet. Du skal også kunne opprette flere type «skjermer» for ulike sammenhenger; jobb, familie, lek og så videre.

Videre kommer telefonen med en 3,2-tommers trykkskjerm med 320 x 480 pikslers oppløsning, et 5 megapiksel kamera med autofokus, digitalt kompass, gps og en 3.5 mm stereo jack til hodetelefoner. Bilder og filmer lagres på det innebygde minnet på 512 megabyte eller på et MicroSD-kort. Hero er for øvrig den første Android-telefonen med støtte for Flash.

Utvendig kommer telefonen med teflonbeskyttelse, noe som skal gjøre at den holder seg pen lenger. Den kommer også med fingeravtrykkbeskyttelse på skjermen.

HTC Hero skal bli tilgjengelig i løpet av sommeren. Når nøyaktig den kommer til Norge og hvor mye den vil koste er foreløpig ikke kjent.

Les mer her.

LES OGSÅ :

TEST: HTC Magic - iPhone-killer - nesten

Les om: