Her er nok en iPhone 6-video

Her er nok en iPhone 6-video

Rykte: Se video av modeller i grafitt, gull og space-grå.

Får iPhone 6 større skjerm?

Blir det 4,7 tommer i første omgang, og 5,5 tommer til høsten?

Apples utviklerkonferanse WWDC 2014 nærmer seg, og det kan se ut som om vi kan si det samme om årets nye iPhone 6-modeller.

Ryktebørsen spinner i hvert fall på høygir og har produsert en rekke sammenfallende spion- og konseptbilder som formodentlig har et snev av sannhet i seg.

De heteste ryktene vil ha det til at den nye toppmodellen får et utseende som minner mye om de avrundete formene til en iPod touch, samtidig som det blir nye knapper på siden. Muligens stikker kameraet noe ut bak, og muligens er det en rekke bånd rundt topp- og bunnlokk på baksiden for ulike radioantenner.

Fra Emils snickarbo?

I Kina har det dukket opp dummy-modeller, angivelig fremstilt på bakgrunn av tekniske spesifikasjoner fra Apple selv over de ytre fysiske målene. Slike detaljer frigis til tredjeparts-leverandører av iPhone-etuier og annet tilbehør.

Og med dagens lett tilgjengelige teknologi for 3D-printing og rapid proto-typing er det forbløffende enkelt å lage dummy-modeller som ser overraskende ekte ut. De virker selvfølgelig ikke, men ser veldig troverdige ut ellers.

Størrelsesmessig er disse tynnere enn dagens modeller, men også større i utstrekning. Naturlig nok, dersom ryktene om større skjerm er sanne.

Så da håper vi bare at batteri-levetiden er den samme (eller bedre).

Videoen er laget av Dom Esposito ved 9to5Mac , mens dummyene kommer courtesy of Sonny Dickson, som tidligere har hatt suksess med veldig gode lekkasjebilder.

Sjekk ut videoen nedenfor, og døm selv. Liker du det nye utseendet og den større skjermen? Venter du på en 5,5 tommer toppmodell til høsten?

Les om:

Mobilitet