Her er verdens minste mobillader

Her er verdens minste mobillader

Denne bittelille telefonladeren har stor suksess på Kickstarter.

Det nye Kickstarter-prosjektet Fuel Micro charger er laget for de som måtte trenge litt ekstra mobil-batteritid på farten.

Dette er et bittelite oppladbart eksternt batteri i nøkkelringstørrelse, klar til bruk i ”nødsituasjoner” når du måtte trenge litt ekstra batteri. Selskapet bak denne lille dingsen er det britiske teknologiselskapet Devotec Industries Limited.

Devotec skriver at Fuel Micro Charger er perfekt for når du har en uventet forsinkelse, trenger å bruke GPS-en for å finne riktig vei, sende en viktig jobb-mail eller to, eller må ta et par kjappe telefonsamtaler.

I og med at den er så liten, er det en grense for hvor mye ekstra tid du vil klare å presse ut av den. Fuel-batteriet er i stand til å gi smarttelefonen din omtrent en halvtime ekstra med telefonsamtaler, og opptil et par timer på stand-by modus - altså mer enn nok til å sende et par eposter eller meldinger.

Nå til å begynne med fokuserer Devotec mest på å lage Fuel-ladere med MicroUSB, men teamet jobber også med å lage en med lightning-kontakt for Iphone 5-brukere. Det er imidlertid ikke sikkert når disse vil være klare.

Kickstarter-kampanjen til Devotec startet før påske, og teamet bak har allerede klart å samle inn tre ganger så mye som målet på 20.000 dollar. Du kan fortsatt bestille en MicroUSB-lader for 18 dollar, men den ferdige versjonen som skal selges i butikker vil koste 25 dollar.

Se Kickstarter-videoen til den lille laderen her:

Mobilitet