Hold orden på tidssonene

Hold orden på tidssonene

TimeScroller forteller deg når det passer å ringe fra Oslo til New York.

Har du noensinne lurt på hva klokka er i en annen by på andre siden av jordkloden?

Kanskje er din kone på jobbtur i Boston, og så er det viktig at hun får ringt hjem for å si natta til ungene hjemme i Oslo. Og det kan hun jo ikke gjøre når som helst.

Men å beregne tidsforskjellen er ikke like enkelt for alle, så hvorfor ikke få hjelp fra en app i stedet? TimeScroller er en ypperlig løsning i så måte.

Ikke bare kan denne appen hjelpe deg med å finne ut hvor mye klokka er rundt omkring i byer verden rundt (databasen har rundt 20 000 av dem å velge mellom), den byr også på fargekodede ikoner ved siden av bynavnet som viser om nå er et bra tidspunkt å ringe på.

Ikonene er enten røde, oransje eller grønne, og vi trenger vel ikke forklare noe mer om hva de ulike fargene betyr. Bare ikke ring når det er rødt!

I tillegg har appen en rullelinje du kan dra frem og tilbake, slik at du enkelt kan se tidsforskjellene på andre tider av døgnet også. Derav navnet TimeScroller.

Du kan dessuten velge to (eller flere) byer du ønsker å kommunisere mellom, trykke på knappen «Suggest Time», og så foreslår appen automatisk et egnet tidspunkt som passer for alle. Smart. På toppen av det kan du opprette en alarm eller en kalenderhendelse for det foreslåtte tidspunktet.

TimeScroller koster 14 kroner, noe vi synes faktisk er vel verdt pengene om du ikke er en kløpper på å regne ut klokkeslett og tidsforskjeller i alle mulige slags tidssoner.

Visuell fremstilling av egnet og ikke egnet klokkeslett gjør det hele lekende lett. Denne kan vi varmt anbefale både privat og i jobbsammenheng. Last ned her.

Les om:

Mobilitet