HTC utfordrer Nokia

HTC utfordrer Nokia

Tytn II med snedige finesser.

HTC er blant de få telefonene med fullt tastatur og norske spesialtegn som æ, ø, og å. Eneste reelle konkurrent er Nokia E90 som vant en test i PC World Norge nr. 10, som er i salg på torsdag.

Med TyTN II bringer HTC noen nyheter til torgs, men formfaktoren er den samme som den originale TyTN. Nytt i denne modellen er først og fremst inkluderingen av HSDPA, i tillegg til den allerede eksisterende støtten for UMTS, EDGE og GPRS. Også denne modellen har støtte for Wi-Fi i form av 802.11 b/g samt Bluetooth versjon 2.0.

TyTN II kjører Windows Mobile 6.0 og har dermed alle de vante applikasjonene fra dette operativsystemet. Dette inkluderer Mobile-versjonen av Office.

Denne telefonen har også integrert GPS for den som trenger navigasjonshjelp. En interessant detalj med TyTN II er at den også har uttak for ekstern GPS-antenne, noe som kan komme til nytte i bilen. Muligheten for en ekstern antenne gjør plasseringen av telefonen langt mer fleksibel.

En annen nyhet hos TyTN II er at skjermen kan vippes trinnløst helt ned til 180 grader.

Dette er også noe vi finner hos Nokia E90. TyTN II og E90 har nesten helt identiske muligheter og det eneste som ser ut til å skille dem er operativsystemet, der TyTN II benytter Windows, mens Nokia holder seg til Symbian. Nokias skjerm og tastatur er også noe større.

Vi vil komme tilbake med en fullstendig test av TyTN II.

Les om:

Mobilitet