iPad-dekselet for sofabruk

iPad-dekselet for sofabruk

Perfekt for deg som liker bruke nettbrettet mens du ligger henslengt i sofaen.

Det finnes mange gode deksler til iPad-en, men ofte er de stive og ikke veldig justerbare, og dermed ikke like anvendelige i alle type situasjoner.

Apples Smart Cover-deksel er kjekk hvis man ønsker å ha iPad-en stående på bordet. Men ønsker man å ligge i sofaen eller senga og se på en film, kan det fort bli klumsete.

Det er her iPad-dekselet Don't Panic kommer inn som en reddende engel. Produktet dukket opp som et Kickstarter-prosjekt i fjor, og er nå tilgjengelig for salg.

Don't Panic-dekselet er laget av materialer som tykk felt og lær, og ser ut til å fungere like bra som beskyttelse som den gjør flerbruks-stativ.

Du kan bruke dekselet som stativ på vanlig vis, men du kan også henge dekselet over knærne dine når du befinner deg i en mer horisontal stilling. Og det står også stødig om du stiller det opp på dyna.

En justerbar lærstropp med magneter kan festes rundt hånda eller beinet ditt til når du leser for enklere bruk.

Don't Panic-dekselet passer iPad 2 og nyere, og koster 99 dollar (omlag 580 kroner). Husk at frakt og tollavgifter kommer i tillegg.

Det finnes for øvrig andre lignende deksler å få kjøpt til iPad-en. Hard Graft Tilt Case er en litt flottere og noe dyrere variant til 99 euro (750 kroner).

Via Cult of Mac.

Mobilitet