iPhone 5-design avslørt?

iPhone 5-design avslørt?

Ikon sies å avslører designen på den kommende Apple-telefonen.

Forventingene rundt neste iPhone 5 skyhøye. Ryktebørsen flommer over av spekulasjoner og lekkasjer, det til tross for at Apple på sedvanlig vis ikke har sagt et ord om når telefonen kommer. I hvert fall ikke offisielt.

Det spekuleres særlig i hvorvidt iPhone 5 kommer til å få ny design eller ikke. Noen sier den vil forbli som iPhone 4, andre sier den vil vært totalt annerledes.

Nå har det tyske nettstedet Appdated oppdaget en interessant detalj i en ny betaversjon av iPhoto (kun tilgjengelig for utviklere). I den nye iCloud-funksjonen Photo Stream finnes et nemlig ikon som viser en annerledes iPhone enn dagens modell, skriver Macworld Sverige.

Større skjerm, mindre hjemknapp

Dette har satt i gang nye spekulasjoner rundt potensielle endringer neste iPhone. Ut fra ikonet å dømme vil telefonen få en større skjerm og en mer avlang hjemknapp. Og til tross for at skjermstørrelsen ser større ut, ser det ut til at selve mobilen blir mindre.

Hvordan nestegenerasjons iPhone kommer til å se ut gjenstår imidlertid å se. Apple legger riktignok mye flid i ikonene sine, så sannsynligheten er tilstede for at bildene faktisk viser en iPhone 5. Men det kan også være et dummy-ikon, ettersom programvaren er i beta og Apple vet at informasjon som dette havner på nettet.

Nestegenerasjons iPhone - og en billigmodell? - vil mest sannsynlig bli avduket i løpet av noen uker, så vi får bare vente å se...

Les om:

Mobilitet