iPhone 5 kan drøye til neste år

iPhone 5 kan drøye til neste år

RYKTE: Ifølge selskapet Avian Securities starter ikke produksjonen før til høsten.

Apples neste iPhone er hett emne på ryktebørsen om dagen. Når telefonen lanseres er ikke kjent, Apple sier som vanlig ikke et ord om produkter i kjømda. Det har imidlertid vært spekulert i at den ikke kommer til sommeren, som den tradisjonelt har pleid å gjøre.

Avian Securities har nå skjøvet lanseringen frem med nesten et halvt år. Selskapet hevder at iPhone 5 ikke vil gå i produksjon før sensommeren eller tidlig høst, ifølge britiske Macworld. Det kan bety at den endelige lanseringen ikke vil skje før juletider eller i verste fall neste år.

Ifølge et notat fra Avian er det en av Apples leverandører som hevder at produksjonen av neste iPhone ikke starter før i september. Dette synes dessuten å være en felles oppfatning blant flere andre leverandører også, ifølge Avian.

Det har tidligere gått rykter om at Apple ville komme med en billigmodell av iPhone, som koster mindre og er noe strippet for funksjoner. Avian hevder også at denne eksisterer, skriver BusinessInsider. Når denne eventuelt vil være klar for lansering er imidlertid ikke kjent.

Blant andre rykter hva gjelder iPhone 5 sies det at telefonen vil komme med et aluminiumsdeksel, samt at den vil ha et 8-megapiksel kamera og en 4-tommers skjerm. Hva som er oppspinn og faktiske lekkasjer blant alle disse raportene gjenstår å se. Aller først venter vi på hvit iPhone 4...

Les om:

Mobilitet