Kan dette være Iphone 5?

Kan dette være Iphone 5?

Nettet flommer over av nye bilder og rykter om neste versjon av Iphone.

Helt siden det viste seg at det ikke kom en ny Iphone-modell i juni - slik Apple har hatt for vane de siste foregående fire årene - har ryktebørsen ikke stått stille.

Kommer det ikke en ny Iphone før 2012? Kommer det en mindre, rimelig modell? Blir neste modell en Iphone 5, med ny design - eller en Iphone 4S som har samme form som dagens Iphone 4, men med A5-prosessoren til Ipad 2? Stor, utfallende 4-tommers skjerm? To LED-blitser? Kommer den i august eller i september, som en erstatning for Ipod-lanseringene som vanligvis finner sted på denne tiden?

Tåreformet profil

Et annet rykte tilsier at det er en helt ny design vi vil bli vitne til, med en tåreformet profil som i større grad minner om dagens slanke Ipod Touch. Denne kan være vesentlig tynnere enn en Iphone siden den har mye mindre teknologi i seg, og ikke minst mangler den jo radiosendere og -mottakere.

Men Yanko Design kan vise til en veldig spennende illustrasjon av hva som kan være et helt nytt utseende for det som antakelig er en Iphone 5. Den ser enda tynnere ut enn dagens Iphone 4, men har altså denne ryktede buede profilen bak. Mange mener at dagens Iphone 4 ikke er like god å holde i hånden som de gamle Iphone 3G og 3Gs-modellene, og kanskje Apple har tatt dette til seg.

Konseptskisse

Det vi ser her er en konseptskisse laget av designer Michal Bonikowski . Designen viser en tynnere telefon, og med en bakside i aluminium som minner mer om den originale iPhone som kun ble solgt i USA. Hjem-knappen er nå bare kapasitiv, og ikke en fysisk knapp. Du har kanskje sett dette på Android-telefoner.

Bare så synd at det er så lenge til september - da vi forhåpentligvis får svaret. Vi får titte på denne så lenge.

Les om:

Mobilitet