Komikere satte verdensrekord

Komikere satte verdensrekord

Litt på siden: Komikerparet Zahid Ali og Shabana Rehman pratet sammen i over 24 timer og har dermed satt rekord i Guiness' verdensrekorder.

I samarbeid med P4 arrangerte Tele2 en konkurranse om hvem som kunne holde verdenes lengste telefonsamtale. Med i kampen knivet åtte personer om å rekorden.

Kort pause

Kriteriene for å vinne konkurransen var blant annet at det ikke måtte være en pause i samtalen på mer enn ti sekunder og at de måtte gjenoppta samtalen i løpet av 30 sekunder hvis den skulle bli brutt.

På andreplass kom venninnen Lisbeth Haugerud og Kristin Martini Nilsen og på tredjeplass brødrene Ola Karstein Dahl og Espen Hatlevold.

Kritikk

Brødrene er svært misfornøyd med gjennomføringen av konkurransen og kritiserer mobilselskapet for å innføre tåpelige regler underveis. Da det var gått 24 timer røk par som sa ja eller nei automatisk ut av konkurransen.

-Plutselig sa vi ja, og da var vi ute. Det var helt idiotisk å innføre en sånn regel, sier Dahl til Adresseavisen.

Han er overbevist om at de ville ha vunnet hvis det ikke plutselig kom nye regler inn i bildet.

- Vi hadde informert om at vi ville framskynde avslutningen på konkurransen etter at vi passerte 24 timer, og at det ville være snakk om ord man ikke fikk si, forklarer Christian Sæterhaug i Tele2 til avisen.

Vann-tabbe

På sisteplass havnet Pia Haraldsen og Einar Gelius. De pratet flittig, men måtte gi tapt da Gelius ble servert vann på hotellrommet. Gelius henvendte seg litt for lenge til vedkommende, noe som førte til en pause på over ti sekunder.

Les om:

Mobilitet