Kunder kastet egg og jaget vakter

Kunder kastet egg og jaget vakter

Apples lansering av Iphone 4S gikk ikke helt etter planen i Beijing.

Tre måneder etter Iphone 4S ble lansert i vesten skulle den populære smartmobilen legges ut for salg i Beijing i dag, fredag 13. januar.

Men det som skulle bli et høydepunkt for kinesiske Apple-fans ble i stedet et mareritt for Apple. Selskapet bestemte seg nemlig å kansellere lanseringen.

Ingen forklaring

Gruppen på omkring 400 mennesker som hadde samlet seg i kø utenfor butikken fikk beskjeden fra en sikkerhetsvakt ett par minutter etter klokken 7. Iphone-salget skulle egentlig begynne kvart over.

Det ble ikke oppgitt noen årsak til beslutningen, og de fleste kundene fortsatte å vente utenfor butikken.

Noen i mengden begynte å rope at Apple var løgnere. Flere stemte i, og ifølge PC World USA annonserte én av kundene at han hadde en pose med egg. Disse fant snart veien ut av posen, inn i sinte hender og endte sine dager på butikkens vegger, vinduer og dører.

Sikkerhetsvaktene forsøkte å stoppe eggkastingen, men ble raskt jaget vekk fra området av den noe irriterte folkemengden.

Litt før klokken 9 ankom politiet stedet. De klarte omsider å dempe gemyttene. Butikken forble stengt ut dagen.

Skuffet

En av kundene som hadde ventet på å kjøpe Apples nyeste smartdings sier at han er skuffet, men at han nok skal klare å vente.

- Jeg tror Apple stoppet salget fordi det var for mange svartebørshaier som sto i kø for å kjøpe. Men om jeg ikke får kjøpt i dag så er det greit. Jeg kommer bare tilbake og kjøper den senere, sier Zhao Wei til PC World.

Apple har foreløpig ikke kommentert hendelsen.

Les om:

Mobilitet