Lanseringsstunt fra Huawei

Lanseringsstunt fra Huawei

Huawei Titan lanseres i Norge, og fem vanlige folk får teste og si sin mening om telefonen via en konkurranse på Facebook.

Huaweis nye toppmodell Titan U8800 har en 3,8-tommers berøringsskjerm og er basert på Android 2.2, den har gps, støtter Flash 10.1 og video i 720p hd, men det er også alt vi får av opplysninger i pressemeldingen fra Huawei.

LES OGSÅ:

TEST: HTC 7 Trophy - Lekker Windows-telefon

På sine Facebook-sider har selskapet en konkurranse gående fram til fredag 21. januar, der fem personer skal få teste telefonen og si sin ærlige mening om den.

- Oppgaven deres blir å legge ut sin ærlige og oppriktige mening om telefonen på en blogg tilknyttet Facebook. Dette skjer samtidig som telefonen lanseres på det norske markedet, noe som gir forbrukerne muligheten til å sammenligne sin egen opplevelse av telefonen med anmeldelsene til profesjonelle teknologijournalister. Vanligvis skjer jo dette i motsatt rekkefølge, så vi er svært spente på utfallet, sier Tor Slørdal, salgssjef i Huawei Norge.

LES OGSÅ:

TEST: Huawei U8230 - Avansert Android til lavpris

Deretter skal de fem utvalgte ta et bilde av seg selv med telefonen og sende det til Huawei, før de gir telefonen videre til noen de kjenner som også tar bilde av seg selv og sender inn. Sånn skal mobilene gå fra hånd til hånd så lenge som mulig, og alle som sender bilde av seg selv kan vinne premier, opplyser Slørdal.

Eksperimentet, eller markedsføringsstuntet, er i alle fall originalt. Les mer om konkurransen på Huawei sine Facebook-sider hvis du vil delta i stuntet.

Telefonen Titan U8800 blir å finne hos norske forhandlere fra mandag 24. januar.

Les om:

Mobilitet