LG Optimus 2X klar for Norden

LG Optimus 2X klar for Norden

Den nye tokjerne-mobiltelefonen fra LG vil være tilgjengelig i Norden i slutten av februar.

Før jul avduket LG Electronics den nye Optimus 2X, en smarttelefon basert på Android og Nvidias dual-core Tegra II-prosessor, som støtter videoavspilling og -opptak i 1080p HD-oppløsning.

Les vår utfyllende artikkel om LG Optimus 2X her.

Telefonen vil bli presentert på CES-messen i Las Vegas denne uken, og er ifølge LG verdens første smarttelefon med tokjerneprosessor. LG skriver i en pressemelding til PC World at LG Optimus 2X vil være tilgjengelig i Norden i slutten av februar, til en veiledende pris på 4 900 kroner inkludert moms.

LES OGSÅ:

Android 2.3 støtter mobilbetaling og "bump"-teknologi

Prosessoren i LG Optimus 2X kjører med en klokkefrekvens på 1 gigahertz, og gir brukerne raskere, jevnere nettsurfing og spillopplevelse, samt multitasking med nærmest ingen forsinkelser på skjermen, meddeler LG ifølge PC Worlds nyhetstjeneste.

Telefonen har en 4-tommers skjerm, 8 gigabyte innebygget minne som kan utvides med microSD-kort, samt 8 megapiksel kamera bak pluss 1,3 megapiksel frontkamera. Telefonen kommer først med Android 2.2, men skal oppgraderes til Android 2.3 (Gingerbread) etter hvert, opplyser LG.

Film som tas opp i 1080p kan sees på HDTV-er via HDMI.

Les om: