Ludo Mobil kan gå mot slutten

Ludo Mobil kan gå mot slutten

Idar Vollvik skal være i ferd med å selge unna kundebasen til Ludo Mobil.

Ludo Mobil ble etablert av Idar Vollvik i 2009 til tross for betydelig gjeld og begjæring om tvangssalg. Målet var å gjenta suksessen han hadde hatt med Chess, som ble solgt til Teliasonera i 2005.

Siden oppstarten har Ludo-konseptet blitt utvidet til å omfatte blant annet ehandel og en smarttelefon med navnet P9S, men suksessen har uteblitt.

Selger kundebasen

Nå skal selskapet være i ferd med å selge unna basen med mobilkunder, skriver Digi.no.

- Formelle forhandlinger er i gang med seriøs aktør på kjøp av kundebasen til Ludo Mobil, skriver Vollvik i en epost til viseadminstrerende direktør i Ludo Mobil, Ole Norstad, som nettsiden har fått tilgang på.

- Merkevaren vil fortsette som før som Ludo Mobil, så det blir ingen endringer for kundene. Forhandlingene har ikke behandlet de driftsmessige forhold ennå. Det vil komme nærmere informasjon så snart den foreligger, senest innen siste februar.

Ikke slutten på Ludo

Digi.no skriver videre at de skal være kjent med at Vollvik har vært i dialog med Telenor Mobil med tanke på salg.

Verken Idar Vollvik eller Ole Norstad ønsker å kommentere opplysningene overfor nettsiden. Styreleder i Ludo Mobil, Dag Erik Helland, bekrefter innholdet i eposten, men ønsker ikke å gå inn på hva som blir selskapets videre skjebne, annet enn at dette ikke betyr slutten på Ludo.

- Ludo består av ganske mange enheter, sier han til digi.no.

Les om:

Mobilitet