Mer bilder og musikk fra Sony Ericsson

Mer bilder og musikk fra Sony Ericsson

W980i er den nye kongen av musikkmobiler. C920i ruver blant kameramobilene.

Sony Ericssons presenterete en rekke nye mobiltelefoner under Mobile World Congress i Barcelona.

Den kanskje mest omtalte telefonen er den splitter nye Xperia X1. Denne telefonen betyr et viktig skifte for Sony Ericsson i og med at selskapet nå har tatt i bruk Microsoft Windows Mobile for å drive denne telefonen.

LES OGSÅ: Sony Ericsson med Windows Mobile

Musikkmonster

W980i er en ny musikktelefon som leveres med 8GB minne, dermed har du plass til en liten musikksamling. Dette er i motsetning til de andre store musikktelefonene til selskapet en foldetelefon.

Plassen på lokket har Sony Ericsson benyttet til manøvreringsknapper for musikk og en egen liten OLED-skjerm for å kunne følge med.

Ifølge selskapet selv er lydkvaliteten i W980i en av de tingene som er sterkest forbedret. Dette understrekes også ved at øreproppene som skal følge telefonen er av beste kvalitet. Disse har vært meget gode også i tidligere Walkman-telefoner.

Denne telefonen har også innebygget FM-sender. Det betyr at du kan koble den trådløst opp mot radioen i bilden eller hvilken som helst annen radio. Hvordan dette låter vet vi i skrivende stund ikke. Den støtter Bluetooth, 3G og HSDPA.

Det kommer også to nye kameratelefoner C702i og C902i:

C702i har et kamera med 3,2 megapiksler, men telefonen er ment for aktivt bruk og er både støv og sprutsikker. Den har avanserte musikkfunksjoner og radio. I tillegg har den innebygget GPS med geotagging for å holde styring på hvor du har tatt bildene.

LES OGSÅ: Mobiltelefoner med fire prosessorer

C902i er en designmobil med kamera på 5 megapiksler. Denne har ikke GPS-funksjonaliteten fra C702i så her må du nøye deg med en telefon som har et meget lekkert utseende i stedet. C902i støtter PictBridge. Begge telefonene støtter Bluetooth, EDGE, 3G og HSDPA.

Begge telefonene kommer i andre kvartal.

Mobilitet