Microsoft langer ut mot Iphone

Microsoft langer ut mot Iphone

Det er snart klart for Iphone-lansering i USA, og Microsoft nekter å sitte stille på sidelinjen.

Få teknoprodukter har blitt så hypet som Iphone. Ifølge Apple-sjef Steve Jobs er dette telefonen som skal revolusjonere måten vi ringer på. Nå melder Microsoft og HTC at det er de som har løsningen for fremtidens mobiltelefoni.

LES OGSÅ: Shift med Intel-prosessor

I en pressemelding sier selskapet at de har utviklet et system som vil forandre måten vi bruker mobiltelefonen på, eller mer eller mindre det samme Steve Jobs sier om Iphone. Men HTC snakker så klart ikke om Iphone, de snakker om sine egne kommende mobiler.

Sistnevnte vil vise frem en rekke nye mobiltelefoner den femte juni. HTC benytter Microsofts Windows Mobile i sine mobiltelefoner.

HTC og Microsoft henger seg på

Apple har fått mye oppmerksomhet for Iphones rene design og spennende trykkfølsomme skjerm. Nå kan det virke som om HTC vil hive seg på bølgen, og gjøre som de fleste mobilprodusentene gjør om dagen, nemlig å satse stort på trykkfølsomhet.

Spekulasjonen rundt en eventuell trykkfølsom skjerm styrkes av bildet som fulgte med pressemeldingen fra HTC, som viser en kvinne som trykker på et stort femtall. Det spekuleres også i om HTC gjør seg klar til å lansere en ultramobil pc. HTC har allerede god erfaring med pc-lignende mobiler og smarttelefoner, først og fremst med modellen HTC Shift.

Nøyaktig hva Microsoft og HTC jobber med får vi ikke vite før femte juni, da samles selskapene til pressekonferanse i London. Det er bare en ukes tid før Apple lanserer sin Iphone, og det skal vel godt gjøres for HTC og Microsoft å stjele særlig oppmerksomhet fra den lanseringen.

LES OGSÅ: Iphone godkjent for salg

Les om:

Mobilitet