Miniprojektor til Iphone

Miniprojektor til Iphone

Kjør presentasjoner rett fra telefonen på et 37-tommers bilde.

I jungelen av mer eller mindre nyttig tilbehør til Ipod har det Kinesiske selskapet HonLai Technology laget et må-ha produkt for deg som reiser mye rundt å holde presentasjoner; en miniprojektor med integrerte høytalere og dokkingstasjon for Iphone.

QingBar MP101 har en svært beskjeden størrelse på 7,6 x 10,2 x 5,4 centimeter, men imponerer med projisere et bilde i 4:3-format på hele 37 tommer med VGA-oppløsning på 640 x 480 piksler.

Projektoren drives av en LED-lampe på 5 watt som gir en mindre imponerende lysstyrke på 10-15 lumen og et kontrastforhold på 200:1. Med andre ord bør du holde det relativt mørk på møterommet under presentasjonen.

Fordelen er at lampen har en levetid på vanvittige 20 000 timer, eller drøyt 13 år om du holder presentasjoner hver eneste arbeidsdag igjennom.

Projektoren byr også på innebygde stereohøytalere og mini-AV-kontakter.

QingBar vil neppe få deg til å pensjonere tv-en eller andre projektorer du måtte ha, men den er absolutt interessant for å vise frem feriebildene som ligger på telefonen din

Pris og tilgjengelighet vet vi dessverre ingenting om, men du kan følge med på denne siden for å se om denne informasjonen dukker opp senere.