Mobile Trender flyttes til juni

Mobile Trender flyttes til juni

Utviklingen innen mobil IT går så raskt at årets utgave av Mobile Trender-messen flyttes fra høsten til tidlig på sommeren.

Allerede 13. juni går Mobile Trender-messen av stabelen i år.

Fjorårets messe, som var debuten til dette arrangementet, fant sted i september. Men arrangørene vil altså ikke vente helt til høsten med neste messe, som i stedet er plottet inn på kalenderen i juni.

Det er publikasjonene PC World Norge, altså bladet du nå leser, og IT-Bransjen i mediehuset IDG som står bak Mobile Trender-arrangementet.

I fjor viste messen seg å bli enda mer populær enn arrangøren hadde forutsett. Rundt 600 besøkende var forventet, over 750 meldte seg på, og til slutt måtte det settes strek for påmeldingene.

Både messe og konferanse

Årets arrangement er flyttet til Oslo Kongressenter for å sikre at det blir plass til flere besøkende og at fasilitetene blir bedre. Dermed blir det lettere for at bransjefolk og kunder skal få anledning til å «mingle», prate sammen og utveksle erfaringer om mobilteknologiens inntog i bedriftene. Dette skjer som kjent i høyere tempo nå enn de fleste hadde forestilt seg bare for få år siden.

På Mobile Trender-arrangementet legges det altså til rette for at de besøkende skal få gode muligheter til å snakke sammen om de mobile utfordringene, lover arrangøren. Ettersom arrangementet både er en messe og en konferanse, blir det gode muligheter til å få se de nyeste produktene og løsningene på nært holdt. I tillegg kommer altså tilbudene om mye faglig fordypning via foredrag og keynote-sesjoner.

Norge på toppen

På fjorårets Mobile Trender-arrangement ble det dokumentert at Norge ligger helt på toppen når det gjelder bruk av mobile enheter, med fem prosent høyere utbredelse enn i resten av Europa.

Kombinert med at stadig flere brukere ønsker å bringe med seg sine egne enheter – smartmobiler og nettbrett – på jobben, skaper dette nye og store utfordringer for de IT-ansvarlige.

Dette forsterkes av at medarbeiderne ønsker å få byttet ut sine tunge bærbare med den nyeste generasjonen av ultrabærbare. Denne utskiftingen av pc-er byr på mange fordeler, men innebærer også en risiko når de små bærbare tas med overalt. Dermed øker faren for tap av bedriftssensitive data.

Arbeidet med programmet for årets messe og konferanse er nå i full gang, og oppdatert informasjon om arrangementet blir å finne her i PC World utover våren.

Etter hvert som programmet tar form, vil du også finne informasjon om arrangementet på nettsidene til Mobile Trender: www.mobiletrender.no .

Les om:

Mobilitet