Nå åpner Netcom smarttelefon-4G

Nå åpner Netcom smarttelefon-4G

Åpner for 4G-surfing fra mobiltelefonen innen slutten av juni.

Innen slutten av juni vil hele 4G-nettet til Netcom være oppgradert med funksjonaliteten som gjør det mulig å surfe med 4G-fart på smarttelefonen, skriver selskapet i en pressemelding.

- NetCom har det råeste 4G-nettet med best dekning, og nå kommer de nyeste smarttelefonene med støtte for 4G. Så da er bordet dekket – våre kunder kan ta med seg sine surfevaner overalt og få de beste opplevelsene ut av sine avanserte smarttelefoner, sier August Baumann, administrerende direktør i TeliaSonera Norge.

Kunder med en smarttelefon som støtter 4G får fortløpende tilgang på de superraske surfehastighetene. Funksjonaliteten har allerede blitt aktivert i deler av Oslo og i hele Bergen, og i morgen får kunder i Trondheim 4G på mobilen. Deretter følger resten av 4G-nettet, og aktiveringen skal være fullført i løpet av tre uker, kan man lese i pressemeldingen.

- Mobilvanene har endret seg radikalt siden NetCom lanserte 4G i 2009. Da hadde vi behov for høye hastigheter på PC-en, nå har vi det samme behovet på smarttelefonen. Vi bruker mobilen mer til sosiale medier, nettsurfing og musikk enn ringing og SMS. Våre kunder har behov for høy surfefart, og det er en glede å tilby 4G-hastigheter på mobilen, sier Baumann.

NetCom dekker 44 prosent av befolkningen med sitt 4G-nett, heter det i meldingen.

Les om:

Mobilitet